Valitse oikeanlainen profiilikuva

Apr 26, 2018

Hyvällä profiilikuvalla on erittäin suuri merkitys ensivaikutelman synnyttämisessä! - Olet varmasti huomannut tämän myös itse. Usein ensimmäinen asia, joka profiilissa herättää kiinnostuksen, on kuva. Tästä syystä on tärkeää pitää mielessä muutama seikka valitessasi sopivaa kuvaa profiiliisi.

Ole oma itsesi

Ota kuva, joka kuvaa persoonallisuuttasi mahdollisimman hyvin. Älä yritä olla jotain muuta kuin mitä todella olet - haluat varmasti, että tuleva deittikumppanisi kiinnostuu juuri sinusta. Ole rehellinen ja käytä ajantasalla olevaa kuvaa, vanhan kuvan käyttäminen ei kuulu hyviin tapoihin.

Vältä liiallista seksikkyyttä

Pidä mielessä, että olet hakemassa pitkäaikaista kumppania, liiallinen seksikkyys kuvassa vihjailee jostain muusta. Pitkäaikaista kumppania hakevat tulkitsevat liian paljastavat tai viettelevät kuvat helposti siten, että kuvan henkilö on hakemassa lyhytaikaisempaa seuraa. Liian seksikkäät kuvat saattavat joidenkin melestä vaikuttaa myös hieman epätoivoisilta.

Ystävällinen hymy

Henkilöt, jotka näyttävät profiilikuvissaan ystävällisiltä, saavat huomattavasti enemmän yhteydenottoja kuin kuvissa vakavilta näyttävät. Näytä kuvassa siis viehättävin ja ystävällisin hymysi! Hymy kuvassa viestii myös sympaattisuudesta, avoimuudesta ja ystävällisyydestä, tehden ensivaikutelmasta mahdollisimman miellyttävän.