Arvostelu SuomiSingles

Apr 26, 2018

Yleiskatsaus:

SuomiSingles on erikoistunut pitkäaikaisten ja sopusointuisten parisuhteiden luomiseen. Olimme aluksi hieman epäileväisiä SuomiSingles:n ottaessa meihin yhteyttä pyytäessä meitä testamaan palveluaan – palvelun nimi toi mieleen tiettyjä ennakko-odotuksia.

 Testaaminen osoittautui kuitenkin kannattavaksi: erityisen positiivista oli huomata, kuinka kaikki kohtaamamme jäsenet vaikuttivat olevan aidosti ja tosissaan hakemassa kumppania loppuelämäkseen.

 Oli virkistävää huomata, kuinka tosissaan jäsenet kumppanin löytämisen ottivat. Emme kohdanneet ainuttakaan epäasiallista jäsentä koko testimme aikana. 

Kaikki jäsenet joiden kanssa olimme vuorovaikutuksessa vaikuttivat poikkeuksetta asiallisilta, sivistyneiltä ja miellyttävän oloisilta koulutuksesta tai toimenkuvasta riippumatta. Suosittelemmekin palvelua asiallista, sivistynyttä ja pitkäaikaista kumppania etsivälle.

Käytettävyys ja turvallisuus:

Yleiset sopimusehdot sekä tietosuoja ovat selkeästi ja avoimesti esillä sekä noudattavat Suomen lakia.

Mitä käytettävyyteen tulee, on sivuston käytettävyys yksi parhaista, joita olemme testanneet. Palvelussa alkuun pääsy on tehty vaivattomaksi ja helpoksi. Pidämme myös designista, johon on selkeästi panostettu.

Hinnasto:

1 kuukausi - €89.90
3 kuukautta - €54,90
6 kuukautta - €39,90

Käy SuomiSingles

Our Score