Review Flirt

Oct 15, 2018

Yleiskatsaus

Flirt on erikoistunut pitkäaikaisten ja sopusointuisten parisuhteiden luomiseen. 

Olimme aluksi hieman epäileväisiä Flirt ottaessa meihin yhteyttä pyytäessä meitä testamaan palveluaan – palvelun nimi toi mieleen tiettyjä ennakko-odotuksia. 

Testaaminen osoittautui kuitenkin kannattavaksi: erityisen positiivista oli huomata, kuinka kaikki kohtaamamme jäsenet vaikuttivat olevan aidosti ja tosissaan hakemassa kumppania loppuelämäkseen.

Flirt he viittaavat myös itse palvelun korkeaan laatuun, jonka myös itse havaitsimme todeksi. Ensimmäisen vuorokauden aikana saimme yhteydenottoja – muutamia mainitaksemme – juristilta, erityisopettajalta, kahvilayrittäjältä, palomieheltä, ohjelmistoinsinööriltä sekä fysioterapeutilta. 

Oli virkistävää huomata, kuinka tosissaan jäsenet kumppanin löytämisen ottivat. Emme kohdanneet ainuttakaan epäasiallista jäsFelentä koko testimme aikana. Kaikki jäsenet joiden kanssa olimme vuorovaikutuksessa vaikuttivat poikkeuksetta asiallisilta, sivistyneiltä ja miellyttävän oloisilta koulutuksesta tai toimenkuvasta riippumatta. Suosittelemmekin palvelua asiallista, sivistynyttä ja pitkäaikaista kumppania etsivälle.


Käytettävyys ja turvallisuus

Yleiset sopimusehdot sekä tietosuoja ovat selkeästi ja avoimesti esillä sekä noudattavat Suomen lakia.

Mitä käytettävyyteen tulee, on sivuston käytettävyys yksi parhaista, joita olemme testanneet. Palvelussa alkuun pääsy on tehty vaivattomaksi ja helpoksi. Pidämme myös designista, johon on selkeästi panostettu.

Käy Flirt

Pisteesi