Meistä

Apr 26, 2018

Miksi perustimme suomentop5deittisivustot.com

Tiedämme henkilökohtaisesta kokemuksesta, että oikean deittisivuston löytäminen on vaikeaa(emme tarkoita nyt kumppanin löytämistä, joka sekin on tietty vaikeaa). Tästä syystä päätimme jakaa omaamamme kokemuksen ja luoda sivuston, jonka avustuksella suomalaisten on helppo vertailla deittisivustoja ja löytää niistä se itselle parhaiten sopiva. Loppujen lopuksi tavoitteenamme on auttaa sinua löytämään sen mitä olet etsimässä.

Mitä teemme?

suomentop5deittisivustot.com tiimi arvioi Suomen deittisivustotarjontaa, jotta sinä löytäisit sinulle sopivan nettideittisivuston. Testaamme sivustojen uusia teknisiä ominaisuuksia sekä tiedustelemme nettideittailijoiden mielipiteitä sivustoista. Lisäksi analysoimme sivustojen yksityisyyden suojan ja hinnoittelun, jotta palvelujen vertailu olisi vaivattomampaa ja läpinäkyvämpää niiden loppukäyttäjälle - Sinulle.

Mitä emme tee?

Vaikka olemme investoineet tähän projektiin valtavasti aikaa ja vaivaa, emme valitettavasti voi kuitenkaan taata sitä, että löydät kumppanin. Oikean kumppanin löytyminen on monen tekijän summa, joista moneen meillä ei valitettavasti ole mahdollisuutta vaikuttaa.