Mitä tehdä ensimmäisillä treffeillä

Apr 26, 2018

Missä tavata ja mitä tehdä, on erittäin tärkeä tekijä, kun suunnittelet ensimmäinen päivä. Yritä löytää paikka tai toimintaa, joka on kunnossa sekä sinulle ja henkilö olet menossa tapaamaan.Ensimmäinen päivä on ratkaiseva seuraavista vaiheista - niin se olisi täydellinen!

Kävelylle

Jos sää on hyvä, miksette lähtisi yhdessä kävelylle? Vältä kuitenkin liian meluisia paikkoja. Vilkkaat tiet eivät ole miellyttäviä, menkää mieluummin puistoon luonnon keskelle. Älä kuitenkaan unohda tarkistaa sääennustusta etukäteen - kävely sateessa ei aina ole niin romanttista kuin elokuvissa annetaan ymmärtää.

Kahville

Kahvila, ravintola tai baari - kaikkien aikojen ehkäpä klassisimmat ensitreffipaikat. Näistä kahvila on paras vaihtoehto; kahviloissa tunnelma on rento ja välitön. Ympärillä olevat ihmset takaavat sen, ettei tilanne ole liian intiimi. Jos molemmista siltä tuntuu, lisää intiimiyyttä voi myöhemmin hakea vaikka ravintolasta tai drinkeiltä, johon kahvilasta on helppo jatkaa.

Elokuviin

Jos tuntuu siltä, ettet tiedä mistä keskustella ensimmäisillä treffeillä, voi leffassa käynti olla sopivin treffipaikka. Elokuvissa ei välttämättä tarvitse olla kokoajan äänessä, joten voitte vain istua lähekkäin, ehkäpä ottaa toisianne kädestä. Leffan jälkeen onkin helppo jutustella elokuvasta.