cover

Arvostelu Match

Apr 26, 2018

Yleiskatsaus:

Fi.match.com on osa maailmanlaajuista Match.com deittisivustopalvelua, joka on samalla yksi maailman suosituimmista seuranhakupalveluista. Erittäin suuri jäsenmäärä yhdistettynä älykkääseen algoritmiin, joka pyrkii maksimoimaan jäsenten yhteensopivuuden tarjoten nopean, hauskan ja tehokkaan tavan löytää kumppani. Palvelun ominaisuudet on mietitty huolella mahdollistaen sähköpostiviestittelyn, pikaviestit sekä silmäniskut. Match.com ehdottaa päivittäin kuutta uutta jäsentä perustuen yhteensopivuus-algoritmin suosituksiin. Näin

Käytettävyys ja turvallisuus:

Match.comin käytettävyys on suunniteltu takaamaan paras mahdollinen käyttäjäkokemus. Fi.match.com perustuu siihen valtavaan tietämykseen, jota Match.com on maailmanlaajuisesti kerännyt jalostaen palvelusta erittäin toimivan, jonka keskeisenä ajatuksena on tehdä kumppaniin tutustuminen mahdollisimman helpoksi ja vaivattomaksi. Ehkäpä yksi parhaista puolista on Match.comin mobiiliapplikaatio, joka mahdollistaa pääsyn profiiliisi paikasta riippumatta.

Match.com ottaa turvallisuuden erittäin vakavasti ja laittaa henkilökohtaisten tietojen turvallisuuden etusijalle. Turvallisuusasiat sekä lakitekniset seikat on selitetty selkeästi verkkosivustolla.

Hinnasto:

1 kuukausi - €29,99
3 kuukautta - €19,99
6 kuukautta - €14,99

Pisteesi