Mitä tehdä, kun ensimmäinen päivä

Apr 26, 2018

Ensimmäiset deitit takana ja ne menivät mukavasti! - Mites tästä eteenpäin? Teidän tulee jatkaa yhteydenpitoa, mutta miten?

Kirjoita

Jos sinusta tuntuu, että sekä sinä että deittisi nautitte toistenne seurasta, kerro se hänelle! - Kerro se hänelle heti treffien jälkeen. Kaikki kaipaavat palautetta, erityisesti treffien jälkeen moni tuntee itsensä hieman epävarmaksi. Tästä syystä on tärkeää kertoa mahdollisimman pian, että nautit deittisi seurasta.

Kehu

Koeta sisällyttää viestiisi ainakin yksi kohteliaisuus, älä kuitenkaan mielistele liikaa. Ole rehellinen ja ujuta mukaan ehkäpä joku hauska treffeillänne kokema asia. Ulkonäön kehuminen toimii myös lähes aina!

Seuraava askel: toiset treffit

Kun olette vaihtaneet muutamia viestejä ensimmäisten deittien jälkeen, tulee teidän sopia haluatteko tavata uudelleen. Jos sinulla on tunne, että haluat tavata hänet uudestaan ja uskot tunteen olevan molemminpuolinen, tee aloite! Nykypäivänä on täysin soveliasta, että nainen tekee aloitteen. Tulee aina muistaa, että vaikka toinen osapuoli kuinka haluaisi aloitteen tehdä, häntäkin voi jännittää liikaa. Ole siis rohkea!